Webasto - Økt kjøreglede året gjennom!

Mer enn bare varme – en motor- og komfortvarmer gir deg mange fordeler!

Webasto bilvarmer drives av bilens eget drivstoff. Den forvarmer bilens kjølesystem og aktiverer bilens egen kupevifte som sprer varmluften via luftdysene i bilens kupe. Motor og kupe forvarmes på et effektivt sett. Verken 220V el-uttak eller kabler er nødvendig.

Skjelving og skraping av is om vinteren, stekeovnstemperaturer om sommeren – dette er stressmomenter som nå er en saga blott:
Webasto sørger for at klima til å føle seg vel i, sommer som vinter. En komfort som slett ikke må være dyr! 

Du kan sette deg rett i bilen - uten å skrape is.
Tidlig ut for å skrape is en kald morgen – vel, det var i gamle dager. Med en Webasto motor- og komfortvarmer kan du gå dagen avslappet i møte. Allerede når du våkner kan du glede deg til din behagelig varme bil.  

Sikkerhet takket være klar sikt.
Med en Webasto motor- og komfortvarmer har du klar sikt helt fra start – og det uten at du må skrape is. Farlig dugging og senere isdannelse på innsiden vil heller ikke forekomme.    

Varme allerede når du kommer inn i bilen.
Bilens kupé har en behagelig temperatur helt fra du starter kjøringen. Klamme fingre, skjelvinger, kalde føtter og seter er en saga blott. Du slipper å skrape is og bruke tykke klær som kan være i veien under kjøringen. 

Sparer kontante penger.
Drivstoff-forbruket øker bare minimalt, for det drivstoffet du sparer ved å kjøre med forvarmet motor, kompenserer nesten fullstendig for det ekstra forbruket som finner sted i varmefasen. 

Skåner motoren.
Hver kaldstart som du utsetter bilen din for, belaster som kjent motoren. En motor- og komfortvarmer skåner motoren, reduserer dermed slitasjen på motoren og sparer unødige utgifter til reparasjoner. 

Praktisert miljøvern.
Med en motor- og komfortvarmer skåner du motoren, lommeboken og naturen. For emisjonen av skadelige stoffer reduseres betydelig takket være den forvarmede motoren. Ved en bensinmotor er dette faktisk omtrent 40 %.