Flissundet Motorservice AS

Siden etableringen i 1990 har vi drevet et moderne bilverksted som alltid har fulgt utviklingen. Vårt fokus har alltid vært god service og kvalitet for deg som kunde. Vi har siden 2000-tallet blitt kjent som problemløsere på elektronikk og en av Norges mest pålitelige innenfor Chiptuning og justering av motorer på kjøretøy.

 

Bilverksted
Vårt verksted er en del av Meca-kjeden. Noe som gir deg som kunde kvalitet i alle ledd til en konkurransedyktig pris. Vi gjør vårt ytterste for at både du og bilen din skal ha et hyggelig besøk hos oss. Hos oss vil du få tips og anbefalinger for et så problemfritt bilhold som mulig, men det er alltid du som kunde som velger hva du vil ha utført. Vårt Bilverksted har siden 1990 hatt en fantastisk utvikling, og vi ser lyst på fremtiden ved å fortsette å utvikle oss på det siste innen teknikk. 

 

Tuning
Siden starten av 2000-tallet har vi installert tuning på biler av topp kvalitet. Vårt mål er å levere et produkt som virker og som ikke går utover holdbarheten på kjøretøyet. - Dette er vi stolte over at vi klart i snart 20 år. Våre teknikere er bil entusiaster som stadig utdanner seg videre både internt og på kurs hos samarbeidspartnere i Europa. Vi har kanskje landets råeste testhaller med alt av testere og 2 dyno benker. 

 

Software - Tuningforhandlere
Vi utvikler vår egen tuningsoftware på huset. Dette gjør at vi kan gjøre de tilpasningene som er nødvendig. Rundt i Norge finner du verksteder og tunere som kjøper sin software fra oss. Siden oppstarten har vi levert tuningsoftware til mer enn 15 000 biler. Vi utvikler og  leverer også software med tilpasninger til biler som har problemer i det norske klima. Mange problembiler har blitt reddet takket være våre software tilpasninger. 

 

Webshop og deler
Vi sender daglig ut pakker i vår webshop og er importør av bla Milltek Sportseksos, Forge mm
Har vi ikke slitedelene du trenger på lager? - Vi har levering 4 ganger i døgnet fra våre hovedleverandører. 

Åpningstider:       Mandag - Fredag   0800-1600
     Torsdag     0800-1700        

 

Kontakt oss:
Sentralbord tlf: + 47 62 95 59 90 
Verksted tlf:  + 47 62 95 59 93 verksted@flissundet.no Delelager tlf:  + 47 62 95 59 96 delelager@flissundet.no


Vår adresse: 

Flissundvegen 37

2270 Flisa


Vi holder til på Østlandet  52km Nord for Kongsvinger, bare 20 km sør for Vaalerbanen.

Følg RV.2 fra Kløfta til Kongsvinger og videre nordover på RV 20 mot Elverum.
Du finner oss på Venstre side av veien ( avkjørsel rett etter Flisa Bru) ca. 1 km før Flisa sentrum.

 

Kart fra Gulesider 

 

Vår retningslinjer for personvern