FLISSUNDET MOTORSERVICE AS 
Ditt lokale Meca bilverksted uansett merke

Vårt verksted er en del av Meca-kjeden. Noe som gir deg som kunde kvalitet i alle  ledd til en konkurransedyktig pris. Vi gjør vårt ytterste for at både du og bilen din skal ha et  hyggelig besøk hos oss. Hos oss vil du få tips og anbefalinger for et så problemfritt bilhold som mulig, men det er alltid du som kunde som velger hva du vil ha utført. Vårt Bilverksted har siden 1990 hatt en fantastisk utvikling, og vi ser lyst på fremtiden ved å fortsette å utvikle oss på det siste innen teknikk. 

Bestill time

Våre medarbeidere er  faglærte mekanikere med mange års utdanning og erfaring .Vi kan hjelpe deg med biler fra 1960 og til dagens topp moderne modeller som er fullpakket med elektronikk.Bilverkstedet har vært med i bilverkstedkjeden Bosch Car Service siden 1993. 

I juni 2014 valgte vi å bli medlem av MECA Car Service.  MECA er en av Norges største verkstedkjeder. Ved å ta del i deres opplæringsprogrammer sikrer vi oppdatert mekanikere som er klare til å utføre reparasjoner og service  på alle bilmerker .

Vi benytter de mest moderne test verktøy på markedet for raskt å finne feil på din bil.

 

Meca Veihjelp

Leiebil

Betalingsløsninger

Garantivilkår

 

Her er noe av det du kan få utført hos oss:

Service tid/km  Vi utføre service på alle biler. På biler under 5 år utføres service på lik linje med merkeverkstedene men ofte til en rimeligere pris. Nybilgarantien beholder du selvsagt


PKK (EU-Kontroll) Vi utfører PKK på alle biler opptil 3500 kg

 

Reparasjoner Vårt verksted tilbyr det meste innen reparasjoner. Kontakt oss så hjelper vi deg med dine behov

 

4-hjulskontroll (forstillingskontroll) Vi benytter topp moderne apparater som gir presisjon og effektiv kontroll som gjør jobben kostnadseffektivt for deg


Diagnose og feilsøking Distriktets råeste testhall kombinert med erfaring og kompetanse gir oss et fortrinn på feilsøking og diagnose. Vi har også løsninger og muligheter for endringer i bla bilenes avgass system langt utover det andre verksteder har. 


Effekttest og Speedometertest Ved å kjøre bilen i dynometer kan vi teste eksakt hvor mye effekt bilen har eller hvor mye speedometeret viser feil. 


Diesel systemer Feilsøking, dele skifting, dyserens, dysetest er bare noe av det vi kan utføre


Bensin systemer Feilsøking, dele skifting, dyserens, dysetest er bare noe av det vi kan utføre


Bilvarme Dieselbrenner montering og service. Defa montering mm

 

AC-klimaservice og kuperens Vedlikehold, feilsøking og utbedring

 

Flushing av Automatgirkasser Girkasseservice på alle merker


EGR og Innsugsrens Rens av bilens innsug med BG-maskin

 

Bilglass Ruteskift og steinsprut reparasjon

 

Dekk, Felg og Dekkhotell

 

Bestill time