RAPID?  

Rapid er uten tvil den beste Powerboksen vi har testet. Både med tanke på bruksanvisning, kvalitet og ikke minst effektøkning. For å gjøre det helt klart, så vil aldri en powerboks klare å øke like mye eller bli like bra som endring i software.

 

Hvorfor selger vi da dette produktet? På de fleste Toyota-modellene har ikke vi, eller noen andre muligheter for endring i software. Det eneste alternativet her er derfor en tilleggsmodul. Vi har testet det meste som finnes. De fleste Rapid moduler henter et lastsignal og styrer dysesignalet istedenfor tradisjonelle powerbokser som kun øker railtrykket.

 

På andre biler? Vi bruker Rapidmoduler som et supliment på bla nyere Volvo og BMW Bensin. Dette er biler som vi også kan korrigere i software. Vi har kunder som ikke ønsker at vi skal åpne sentralen, eller så ønsker de ikke noe inngrep i softwaren før garantien går ut. Rapidmodulen er da enkel å montere og kan fjernes før en service.

 

Til forhandlere som kun har New Genius/My Genius er også dette en enkel måte å kunne tilby tuning uten å måtte åpne styresentalen.

 

RAPID STARTER KIT

Vi kan derfor nå introdusere Rapid Starter Kit. Dette er ett sett som er satt sammen med alt man trenger for å montere Rapid powerbokser, samt noe markedsføringsmateriell og reklame. I tillegg er det satt opp med 1 stk Powerboks for bensin og 1 stk for diesel. Vi har da valgt ut to typer som er greit å ha på lager for rask levering, der man av ulike grunner ikke ønsker/får lov å gjøre en normal tuning.