Hjelp er underveis

Tar du service på bilen hos oss, kan vi tilby ett års fri veihjelp

Dersom du får driftsstans, en teknisk feil, går tom for drivstoff eller mister nøkkelen - ring oss - døgnet rundt. Med MECA Veihjelp stempelet i serviceheftet er du sikret ett års fri veihjelp for bilen din. Får du et stopp, ring oss, så kommer vi og henter deg.

 

Veihjelp: 915 03 113

 

NÅR UHELLET ER UTE

 Du kjenner deg sikkert igjen i situasjonen: Batteriet er flatt den morgenen du skal rekke en viktig avtale. Ellen bilen punkterer på det mest ubeleilige tidspunktet - kanskje på ferieturen. Du trenger ikke fortvile når slike hendelser oppstår, MECA Veihjelp er klar til å ordne opp.

 

Tar du service på vårt bilverksted, inngår ett års MECA Veihjelp. Veihjelpen gjelder for 12 måneder per gang. Vår anbefaling er at du tar årlig service på bilen din. Det øker sjansen for at du alltid har et driftssikkert kjøretøy. Men uhell kan oppstå med enhver bil. Og vi mennesker er jo ikke alltid "driftssikre" - vi kan være glemske. Alle kan forestille seg hvordan det er å stå på parkeringsplassen en varm dag med utålmodige barn og oppdage at bilnøkkelen er borte. Eller at det ikke er drivstoff nok til å komme seg til neste bensinstasjon. Da er det godt både for egen sjelefred og for familieidyllen å vite at hjelpen er nær. 

For dersom du er uheldig og får en teknisk feil, går tom for drivstoff, punkterer, mister nøkkelen eller låser det ute av bilen, kommer vi og hjelper deg. Vi løser problemet på stedet eller frakter deg og bilen til nærmeste verksted - uten kostnad. 

Med MECA Veihjelp får du hjelp hele døgnet - alle dager. Ring vår sentral på telefon 91503113 dersom du har behov for umiddelbar veihjelp-assistanse.